Juba mitu aastat on see meie pere lemmik. Lihtne teha ja valmib kiirelt.
2 kanafileed
200-300g riivsaia
2-3 muna
Soola
Jahvatatud valget pipart
Kõige pealt viilutan kanafilee. Mitte liiga väikesteks tükkideks, umbes 5mm paksudeks tükkideks.
Siis tambin lihahaamriga mõlemalt poolt veidi. Liiga õhukesed pole ka head.
Panen valmis ühte kaussi lahtiklopitud munad, teise riivsaia ja soola- ja pipratopsid.
Panen panni väikesele kuumusele sooja.
Kui pann soe kastan kana tüki munasse, siis riivsaia ja panen pannile, maitsestan soola-pipraga.
Praeb kaane all, seni kuni on mõlemalt poolt kuldpruun.
Head isu! Soojalt kõige paremad aga ka külmalt head.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar